BAKAN ALBAYRAK ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Albayrak şehit evini ziyaret etti

BAKAN ALBAYRAK ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ
18 Ekim 2017 Çarşamba 16:10

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Hakkari’de bölücü terör örgütleri tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan ve dün memleketinde toprağa verilen Eskişehirli asker Seçkin Arıkan’ın evini ziyaret etti.

Çukurca’deki operasyonlarda hainlerin önceden tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucu, aralarında Eskişehirli Uzman Çavuş Seçkin Arıkan’ın da olduğu 4 asker şehit olmuştu. Dün şehit Arıkan için cenaze töreni düzenlenirken, bugün Eskişehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak şehit evini ziyaret etti. Baba Arif Arıkan'a başsağlığı dileyen Bakan Akbayrak'a, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay eşlik etti.

Bakan Albayrak'ın Eskişehir programı ise gün boyu sürecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.