BAHAR BİLEN LOKANTACILAR ODASI İÇİN KOLLARI SIVADI

Eskişehir’in tanınmış restoran işletmecilerinden Bahar Bilen, Lokantacılar Odası başkanlığı için kolları sıvadı. Adaylığını açıklayan Bilen “Lokantacılar zorlu bir süreçten geçiyor biz bu sorunları çözmek için yola çıktık” dedi.

BAHAR BİLEN LOKANTACILAR ODASI İÇİN KOLLARI SIVADI
15 Aralık 2017 Cuma 11:54

Rumeli Bahar’ında basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Bilen, “Eskişehir’in çok popüler bir şehir olduğunu belirterek, “Bizim meslek insanlara dışardan baktıkları zaman cazip geliyor. Çok sayıda merdiven altı üretim yapılıyor bu sorunun önüne geçmemiz gerekiyor” dedi. Bilen, konuşmasını şöyle sürdürdü,  “Eskişehir Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu üyesiyim. Türkiye Lokantacılar Odası Denetim Kurulu Üyesiyim. Malumunuz geçtiğimiz günlerde Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş yeni dönem aday seçimlerinde aday olmayacağını beyan etti. Bizler onun mesai arkadaşları, yönetim ve denetim kurulu arkadaşları ile birlikte yanımıza birkaç yeni arkadaş alarak yeni bir vizyon ile yeni bir anlayış ile tecrübeli bir ekip oluşturduk ve yeni dönem Lokantacılar Odası Başkanlığına ve Yönetim Kuruluna adaylığımızı açıklıyoruz. Bu tecrübeli ekiple yola çıktık ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sıkıntılarımız var. Lokantacılar sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Eskişehir çok popüler bir kent oldu. Dolayısıyla herkesin gözü Eskişehir’in üzerinde. Mesleğimizde dışardan cazip gözüken bir meslek. Lokantacıların hızlı bir şekilde artması esnafımızı sıkıntıya sokmaktadır. Avrupa Birliği ülkelerinde nüfusa oranlı iş yeri açmak gibi bir durum söz konusu. Bazı merdiven altı üretimler oluyor. Bunların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Eskişehir, Türkiye geneline göre çok ucuz. Bunların önüne geçmeye çalışacağız. İnsanların ruhsatlı kayıtlı lokantalarda yemek yemesini tavsiye ediyorum. İnsanlar bazen ucuz yemek ararken, yıllar sonra ciddi sağlık sorunları yaşayabiliyor ve sağlık sorunları için ciddi paralar harcıyorlar. Buradan sloganımızı da duyuralım doktora vermeyin, lokantacıya verin”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.