Avrupalı Öğrenciler SARAR'da

Toki Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi AB Projeleri Ortakları ile SARAR’ı ziyaret etti.

Avrupalı Öğrenciler SARAR'da
18 Ocak 2018 Perşembe 11:19

AB Bakanlığı, Türk Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği Komisyonu tarafından desteklenen “Avrupa’da Öğrenciler için Tüketici Farkındalığı” KA2 İyi Uygulamaların Değişimi projesinin 4. Kısa Dönem Öğrenci Değişimi toplantısı, Toki Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde 15-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Proje ortakları (İtalya-2 kurum, Litvanya, Hollanda, Polonya) öğrenci ve öğretmenleri SARAR Fabrikalarını ziyaret ettiler, Sarar Grup Protokol Müdürü Alaattin ÇOBAN tarafından karşılanan misafirler, özellikle gelen heyetin çalıştığımız firmalar ve markalarla ilgili şaşkınlıklarını gizleyemedikleri böyle büyük bir teknolojiye sahip fabrikada olmaktan çok mutlu olduklarını belirtirken bulundukları ülkelerde SARAR’ı gördüklerini ziyaretlerinin çok anlamlı olduğunu arkadaşları ile paylaştılar.

Proje, Avrupa’daki öğrenciler arasında tüketim bilinci farkındalığı yaratmayı hedeflemektedir.

Gelişen son teknoloji ve bilgi birikimini tüm üretim aşamalarında kullanmayı kendine prensip edinmiş ve kalite değerlerinden ödün vermeyen SARAR’ı, Avrupa Birliği boyutunda öğrenciler ve öğretmenler tarafından tanınması projeye büyük fayda sağlamıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.