AutoShow26 Mehmetçik’e destek için gönüllü askerliğe başvuracak

Eskişehir’in en aktif ve sosyal sorumluluk projelerine önem veren AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, Afrin operasyonuna destek olmak için konvoy düzenleyecek. AutoShow26 derneği yapacağı konvoyla toplayacakları gönüllü askerlik dilekçelerini askerlik şubesine götürecek.

AutoShow26 Mehmetçik’e destek için gönüllü askerliğe başvuracak
05 Şubat 2018 Pazartesi 15:04

AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Akbaş yaptığı açıklamada, “Afrin'de Görev Yapan Mehmetçiklerimize Moral Vermek ve Gönüllü Askerlik Dilekçe Başvurularımızı Eskişehir Askerlik şubesine teslim etmek için büyük bir konvoy düzenliyoruz. Bizlere ve Mehmetçiğimize destek olmak için tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Hasan Akbaş, “11.Şubat Pazar Günü Saat 13:00’da AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği binasında etkinliğe katılacak vatandaşlarla buluşacağız. Etkinliğe katılacak araçlar Kemal Zeytinoğlu Caddesi üzerinde sıralanacak ve her araca Türk Bayrağı asacağız” dedi.

Başkan Hasan Akbaş ayrıca Gönüllü Askerlik Dilekçesini doldurmak isteyen vatandaşların, http://www.autoshow26.com/duyurular/autoshow26dan-afrine-destek/ adresinden indirip doldurarak [email protected] adresine yollayabileceklerini yada dernek binasında bulunan dilekçelerden doldurabileceklerini ifade etti.

Dernek Binası Adres : Paşa Mh. Acı Çeşme Sok. No:14, Kurşunlu Camii Karşı Arası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.