AutoShow26'ın yanında olacağız

AutoShow26 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.

AutoShow26'ın yanında olacağız
08 Haziran 2019 Cumartesi 16:45

Cumhuriyet Halk Partisinin bayramlaşma törenine davetli olarak katılan AutoShow26 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri burada CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.

AutoShow26 kulübünü yakından takip ettiğini belirten CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, kulübün oldukça başarılı işlere imza attığını söyledi. AutoShow26'nın özellikle sosyal sorumluluk alanında başarılı işlere imza attığını ifade eden Çakırözer, CHP olarak her zaman AutoShow26'nın yanında olacaklarını belitti.

Bayramlaşma töreninde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile de görüşen AutoShow26 kulüp yöneticileri ilerleyen zamanlarda Odunpazarı Belediyesi ile ortak projeler yapılacağının müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.