ATAÇ; “ALİ İSMAİL KORKMAZ’I SAYGIYLA ANIYORUM”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri esnasında darp edilen ve tedavi gördüğü hastanede 10 Temmuz 2013'te hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın hayatını kaybetmesinin üstünden tam 5 yıl geçti.

ATAÇ; “ALİ İSMAİL KORKMAZ’I SAYGIYLA ANIYORUM”
09 Temmuz 2018 Pazartesi 15:08

Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç, Ali İsmail Korkmaz'ın hayatını kaybedişinin 5. yılında bir mesaj yayımlayarak şu ifadelere yer verdi: Bundan tam 5 yıl önce, 19 yaşında gencecik bir fidan olan Ali İsmail Korkmaz’ın,Gezi Parkı olaylarında darp edilerek öldürülmesinin acısını yaşadık. Aynı günlerde özgür bir dünya için düşüncelerini dile getiren pek çok gencimiz, ne yazık ki benzer biçimde hayatını kaybetti. O karanlık günlerde Eskişehir’de her anne - baba Ali İsmail Korkmaz’ın acısını kendi evladını kaybetmiş gibi büyük bir üzüntüyle yaşadı. Demokrasi, barış ve kardeşliğin kenti Eskişehir, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak zulme karşı kenetlenmemiz gerektiğini, kimsenin barış ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğimizi gösterdi. Özgür düşüncenin hâkim olduğu bir gelecek için çıktıkları yolda yaşamını yitiren tüm gençlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “Bütün ümidimiz gençliktedir.”


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.