AS YÖNTEM’DEN 1000 ADET SİPERLİK DESTEĞİ

“ Biz Bize yeteriz” Türkiye Kamu-Sen , Türkav (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) nın Eskişehir genelinde düzenlediği koruyucu ekipman kampanyasına destekler devam ediyor.

AS YÖNTEM’DEN 1000 ADET SİPERLİK DESTEĞİ
17 Nisan 2020 Cuma 14:04

Eskişehir’de faaliyet gösteren As Yöntem Yönetim Kurulu üyesi Ali SEKİZLER bu anlamda kampanyaya 1000 Adet Yüz Koruyucu siperlikle destek oldu. Siperlikleri kurumlara iletmek üzere Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin KARARMAN’a teslim eden SEKİZLER “Sağlık çalışanlarının zor çalışma şartlarında korona virüs ile canlarını hiçe sayarak mücadele ettikleri, herkesin malumudur. Cephenin en ön safında yiğitçe milletimize hizmet eden sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır.Çorbadaki tuz misali bizde 1000 adet Yüz Koruyucu siperlik ile Türkiye Kamu-Sen ve Türkav’ın düzenlemiş olduğu bu koruyucu ekipman kampanyasına destek olmaktan memnunuz.Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Dedi.

         Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin KARARMAN düzenlemiş olduğumuz kampanyaya desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımıza, As Yöntem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali SEKİZLER’e , tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum.Türkiye genelinde koruyucu ekipman eksiğini günlerce dile getirdik.Ekipman eksiği devletimiz tarafından tamamlansa da; iş adamlarımızın, belediye başkanlarının ve gönüldaşlarımızın sağlık çalışanlarına verdiği destek, moral ve motivasyonumuzu yükseltmektedir.Tüm Sağlık çalışanları özveri ile mücadeleye devam etmektedir.El birliğiyle bu mücadeleyi kazanacağız.Tarafımızca teslim edilen yüz koruyucu siperlikleri Tıp Fakültesi ve Şehir Hastanesine teslim ettik.Emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum.

Türk Sağlık Sen olarak; fedakar sağlık çalışanlarına kesintisiz desteğimiz devam edecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.