ALPU YOLU’NDA SON DURUM

Pek çok trafik kazasının faili olan Alpu yolu ile ilgili olarak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşen AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Alpu yolu ile ilgili günce bilgileri paylaştı.

ALPU YOLU’NDA SON DURUM
09 Temmuz 2020 Perşembe 14:39

İki gün Alpu Yolunda ölümlü kaza üzerine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu aradığını belirtti. Daha önce de Eskişehir-Alpu, Alpu-Mihalıççık, Eskişehir-Sarıcakaya, Eskişehir-Seyitgazi-Kırka yolları ile dosyaları 16 Haziran 2020 tarihinde Bakan Sayın Karaismailoğlu’na ileten Günay,

 “Yaşanan kazadan dolayı hepimiz büyük üzüntü duyduk. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken, vefat eden hemşerimizin ailesine sabırlar diliyorum. Yaşanan bu üzücü olayın ardından hemen Sayın Bakanımız ile konuyu görüştüm. Sayın Bakanımız hemen geri dönüş yaptı, sürecin gelişmesi hakkında bilgi paylaştı, çalışmaların hızlandırılması talimatı verdiğini ve çalışmaların devam ettiğini iletti. Sayın Bakanımız Alpu yol çalışmalarını periyodik video çekimleri aracılığı ile takip ediyor.” dedi.

Günay ayrıca “Sayın Bakan Adil Karaismailoğlu’nun verdiği bilgilere göre  Eskişehir-Alpu Yol çalışmalarının olduğu kesimin tamamen 1. sınıf tarım arazilerinden geçtiği ve burada kamulaştırma çalışmalarının hala devam ettiğini belirtti. Kamulaştırma işlemi tamamlanan ve izin oluşan alanların karşısında şu anda yol çalışması devam ediyor. Hemşerilerimizin kamulaştırma çalışmalarına destek verdikleri takdirde, yol çalışması daha da hızlanacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.