ALO 185’DEN 273 BİN ÇAĞRIYA YANIT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü; abonelerinden gelen şikayet, sorun ve taleplerine “ALO 185’’ ile kısa sürede cevap vererek, çözüme kavuşturuyor. ESKİ; 2018 yılında 273.579 çağrıyı çözüme kavuşturdu.

ALO 185’DEN 273 BİN ÇAĞRIYA YANIT
08 Şubat 2019 Cuma 11:35

İçme ve altyapı sorunlarının kolay biçimde iletilmesi ve kayıt altına alınan başvurularının hızla çözülmesi amacıyla hizmet veren  “Alo 185” çağrı merkezi; vatandaşların içme suyu, kanalizasyon, sayaç arızaları, su kirliliği, susuzluk ve kaçak su kullanımı gibi şikayetlerini kısa sürede saha ekiplerine ileterek çözüm sağlıyor. 185 Çağrı Merkezi hakkında bilgi veren ESKİ yetkilileri, “2018 yılı içerisinde yaklaşık 300 bine yakın çağrı aldıklarını ve bunlardan 273.579 çağrıyı çözüme kavuşturduklarını” dile getirdi.

Yetkililer; “18 personelimiz ile 365 gün 24 saat vatandaşlarımızın sorunlarını ilgili birimlerimize ulaştırmak ve hızla çözümünün gerçekleşmesini sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Bizlere gelen şikayetler, buradaki personelimiz tarafından alınıyor ve mobil iş emri uygulaması aracılığı ile direk olarak sahadaki ekiplerimize iletiliyor. Bu sistemle, yaklaşık 400.000 elektronik kartlı sayaç abonesi bulunan kentimizde, abonelerimizin karşılaşabilecekleri sorunları daha hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde çözebilmekteyiz.Ayrıca görüşme sırasında verdiğimiz ve SMS yoluyla gönderilen takip numarası ile de vatandaşlarımız, www.eskisehir-eski.gov.tr adresi üzerinden şikayet konusunun durumu hakkında anlık bilgi alabiliyorlar’şeklinde konuştu.Yetkililer ayrıca, planlı ve plansız su kesintilerinin web sitesinden takip edilebileceğini belirterek ‘’su kesintisi yaşanan bölgelerle ilgili olarak vatandaşlara SMS yolu ile bilgilendirme yapıldığını”  değerlendirmesinde bulundu.


 


Etiketler; #eski #alo 185
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.