Alişan Kapaklıkaya kızının cenazesinde yine duygulandırdı

Türkiye'yi 'Siyah pantolon' hikayesi ile gözyaşına boğan Alişan Kapaklıkaya’nın bir süredir kanser tedavisi gören kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.

Alişan Kapaklıkaya kızının cenazesinde yine duygulandırdı
05 Ocak 2018 Cuma 18:27


Katıldığı bir televizyon programında anlattığı hikaye ile izleyicileri göz yaşına boğan Alişan Kapaklıkaya'nın psikolog olan kızı Zuhal Kapaklıkaya, yakalandığı amansız bir hastalık yüzünden hayatını kaybetti. Kapaklıkaya'nın hikayesinde de yer verdiği kanser hastası kızı, evinde tedavi gördüğü sırada fenalaşarak Yenimahalle Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada dün hayatını kaybeden Zuhal Kapaklıkaya Yıldız'ın (30) cenazesi sabah konvoy eşliğinde Eskişehir'e getirildi. Sivrihisar ilçesinin Sığırcık Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazına Cenazeye Sivrihisar Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü, Günyüzü Belediye Başkanı Ahmet Remzi Arayıt, Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, parti yöneticileri, Kapaklıkaya aile üyeleri, yakınları ve sevenleri katıldı.


Namaz öncesi bir konuşma yapan Kapaklıkaya, "Hiç isyan edesim yok, hiç. O, 3 evlat verdiğinde şükrettik. Bugün birini aldığında da tevekkül ediyoruz. Yakından uzaktan gelen herkese çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemeyin, Allah hepinizden razı olsun" dedi.


Cenaze namazını Osmangazi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Şen kıldırdı. Namazın ardından Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, Sığırcık Köyü mezarlığında defnedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.