Ali Acar ziyaretleri sürdürüyor

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Acar Eskişehir Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ali Acar ziyaretleri sürdürüyor
12 Kasım 2018 Pazartesi 14:45

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir sohbet havasında geçen konuşmada Ali Acar şunları söyledi; "Üyelerinizin sorunlarıyla ilgili yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip etmekteyim. Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımızdır. Bu sorunların üstesinden istişareler yaparak birlikte çözümler üreteceğiz.Yerel Yönetimler de her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır. Her zaman yanınızdayız. Ülkesi için çalışan fikir üreten proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız." Başkan Ali Safa Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.