AKKAYA KAZIM KURT’A PROJELERİNİ ANLATTI

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

AKKAYA KAZIM KURT’A PROJELERİNİ ANLATTI
21 Aralık 2017 Perşembe 14:15

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Osman Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Osman Akkaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Akkaya, " Şehrimizin kültürel mirası Odunpazarı hepimizin göz bebeği bir ilçemizdir. Kültürel mirasımız olan Odunpazarı’nın güzelliği ve otantikliği çok önemli. Bizler de şoför esnafı olarak bu kültürel mirasın emanetçisi olmaktan onur duymaktayız. Yerel yönetimler ve odaların işbirliği içinde olmasının şehrin menfaatlerini koruduğunun bilincindeyiz. Şoför esnafımıza  hazırladığımız 26 altın proje hemşerilerimizi, meslektaşlarımız ve yönetimimizi onurlandıracaktır." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.