AKÇASOY: “KALABAK SU MARKASINI LEKELEMEYE ÇALIŞMAK BU ŞEHRE İHANETTİR”

skişehir Kent Konseyi yürütme kurulu, salgın nedeniyle alınan sıkı tedbirlerin ardından “Kalabak Su” gündemi ile Nuray Akçasoy başkanlığında toplandı.

AKÇASOY: “KALABAK SU MARKASINI LEKELEMEYE ÇALIŞMAK BU ŞEHRE İHANETTİR”
09 Eylül 2020 Çarşamba 14:50

Eskişehir Kent Konseyi yürütme kurulu, salgın nedeniyle alınan sıkı tedbirlerin ardından “Kalabak Su” gündemi ile Nuray Akçasoy başkanlığında toplandı.  Kalabak Su ile ilgili yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantı sonrası, yürütme kurulu adına açıklama yapan Akçasoy  “Şehrimiz kendi kaynak suyunu içen dünyadaki ender kentlerden biridir. Yalnızca severek içtiğimiz bir su olmasının yanında 84 yıllık geçmişiyle Eskişehir’in simgesi haline gelmiş önemli bir değeri olan, her yıl en sağlıklı suların başında gösterilen, Kalabak suyumuz maalesef ki kimliği belirsiz kişiler tarafından plakası kapatılmış şekilde ve içi çamurlu su dolu damacana görseli ile kaplanmış bir araç ile lekelenmeye çalışılmıştır.   Bizler aslında her Eskişehirlinin yapması gerekeni, yani ‘Kalabak Milliyetçiliği’  yaparak suyumuza sahip çıkıyoruz. Çok iyi bilinmelidir ki,  Eskişehir’de Kalabak Su markasını lekelemeye çalışmak bu şehre ihanettir.  Güzel şehrimizin önemli simgelerinden biri ve markası olan Kalabak suyumuzu, lekelemeye çalışacak eylem ve faaliyetlerde bulunmaya teşebbüs edenleri Eskişehir halkı asla affetmez. Eskişehir Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri olarak Kalabak Suyu ile ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.  Biliyoruz ki, Kalabak Suyu tüm hemşerilerimiz tarafından bu şehrin siyaset üstü bir değeri olarak görülmektedir bu nedenle hiçbir zaman siyasete alet edilmemesi gerektiğini önemle ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.