AK Partili Çizmelioğlu: Sonunda çağrılarımız yerini buldu

Tepebaşı Belediyesi tarafından sokaklara çöp konteynırı koymaya başlanması, üzerine açıklamalarda bulunan Tepebaşı AK Parti İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, “Söylediklerimiz karşılık bulmuş ve Belediye Başkanımız çağrımıza kulak vermiş. İlçede yaşayan vatandaşlarımız adına erdemliği bilerek teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

AK Partili Çizmelioğlu: Sonunda çağrılarımız yerini buldu
26 Kasım 2020 Perşembe 13:50

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu konu ile ilgili, Çağrılarının üzerine gecikmeli de olsa harekete geçildiğini söyleyerek şunları ekledi; “Tepebaşı Belediyesi, defalarca ilçemizin sokaklarında yaşanan çöp sorununa çözüm bulmasını ve çözüm yollarını göstermemiz sonucunda bir adım attı. Son günlerde merkez mahallelere çöp konteynırları sokaklara konmaya başladı. Gördük ki isteyince oluyormuş ve vatandaşa hizmet yapılıyormuş. Peki şimdiye kadar yapılmamasının sebebi nedir? İllaki her sorumluluğunu defaatle dile getirmemiz mi gerekiyor? Gördük ki akıl yaşta değil baştadır, aklın yolu birdir. Söylediklerimiz karşılık bulmuş ve Belediye Başkanımız çağrımıza kulak vermiş. İlçede yaşayan vatandaşlarımız adına erdemliği bilerek teşekkürlerimizi iletiyoruz. Fakat madem bu sorunu çözüme ulaştırmak istediniz, neden gelişen teknolojiyi kullanmayı red ederek, örnekleriyle size sunduğumuz yer altı sistemini düşünmediniz? Hani yıllardır konteynırların hijyen koşullarına uygun olmadığını savunuyordunuz. Şimdi pandemi zamanında hijyeni yoksayarak yine kestirmeden gitmeyi tercih ediyorsunuz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın menfaatine olacak her durumu dile getirmeye, gerçek belediyecilik hizmetlerinin herkesin hakkı olduğunu savunmaya devam edeceğiz. Darısı merkez - kırsal tüm mahallelerimize yer altı çöp konteynırlarına..”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.