AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan esnaf ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ve Ziya Paşa Caddesi’nde bulunan Mini Taksi’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan esnaf ziyaretleri
05 Mart 2020 Perşembe 15:42

Alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek sıkıntı ve talepleri dinleyen Çalışkan, “Fırsat bulduğumuz her anı değerlendirip hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Hizmet üreten esnafımızı önemsiyoruz. Bugün Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ve taksici kardeşlerimizle bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduk. Ülke olarak tarihi mücadele verdiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızdan tam destek görmek hepimiz için gurur verici. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi. Ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar ise Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.