AK Parti İl Başkan Çalışkan engellilerle buluştu

AK Parti İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan İl Engelliler Koordinasyonu Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Geleneksel Stk Kahvaltı Buluşması'na katıldı. Toplantıda İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban'ın yanı sıra, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti İl Başkan Çalışkan engellilerle buluştu
08 Aralık 2018 Cumartesi 16:56

Toplantı'da konuşan Çalışkan, AK Parti hükümetlerince engelli yurttaşlar yararına yapılan hizmetlerden söz etti. ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yakından ilgilendiği meselelerin başında engelli yurttaşlarımızın yaşamının kolaylaştırılması geliyor. Biz de il teşkilatımız olarak gün ve gün sizlerle iç içeyiz. Sizin sıkıntınızı sıkıntımız biliyor, gerek Soner Başkanımız aracılığıyla gerekse bizzat sorun ve isteklerle ilgileniyoruz. Engelli kardeşlerimiz, bizim için pozitif ayrımcılık noktasında mutlak önceliğimiz. Hayatlarınızın kolaylaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.’’ diyerek konu hakkındaki hassasiyetlerini bildirdi. Çalışkan, program sonunda masaları tek tek ziyaret ederek katılımcılarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Engelli yurttaşlarla sohbet edip problemlerini dinledikten sonra ise ziyaretini sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.