“AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir”

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenledi.

“AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir”
13 Aralık 2019 Cuma 12:00

AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe; AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

1946 yılında TBMM’nin almış olduğu kararla 12-18 Aralık tarihlerinin Yerli Malı Haftası olarak kutlandığını hatırlatan İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın,

 

“Yerli tüketimin bilinçli olarak artması, tutumlu ve bilinçli bir tüketici olmanın öneminin vurgulandığı, tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği ve bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artarak bilinç kazandırmak adına bu etkinliği düzenliyoruz.  Bu bağlamda, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak ‘AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir’ mottosuyla düzenlenen bu etkinliğe el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerimizi iki gün boyunca Eskişehir halkının beğenisine sunuyoruz. Bizler AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak her daim kadınlarımızın emeklerine değer veriyor ve önemsiyoruz. Tekrardan katılımcılara teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.