Ahşap Heykel Festivali 17 Haziran’da başlıyor

Odunpazarı Belediyesi, 17-23 Haziran tarihleri arasında Odunpazarı Meydanı’nda 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ni gerçekleştirecek. The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi sloganı ile düzenlenen festival, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Ahşap Heykel Festivali 17 Haziran’da başlıyor
09 Haziran 2019 Pazar 12:24

Odunpazarı Belediyesi, daha önce Wood is Good- Ağaç Güzeldir, Wood Hands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor ve The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi sloganı ile gerçekleşen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nin beşincisini düzenlemeye hazırlanıyor. 17 Haziran 2019 Pazartesi Günü başlayacak olan 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak. The Voice Of TheWood- Ahşabın Sesi sloganı ile düzenlenen 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 17 Haziran Pazartesi Günü saat 13.00’de Adalar Migros önünden Odunpazarı Meydanı’na yapılacak olan Festival Yürüyüşü ile başlayacak. 

FESTİVALE 10 SANATÇI VE BİLİM İNSANI KATILACAK

5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne 2 si yabancı 8’i yerli olmak üzere 10 sanatçı ve bilim insanı katılacak. Festivaldeyer alacak sanatçı ve bilim insanların isimleri ise şöyle; Cemre Demirgiller, EsfandyarMoradpour (İran), Gizem Türkdoğan, Gülce Yelken, Hasan Çimenci, İlhan Kaya, Mert Kaan Burnaz, NasrinYousefi (İran), Ufuk Güneş Taşkın, Yeliz Cantekin.

ODUNPAZARI’NA DEMOKRASİ ORMANI

Festival süresince Odunpazarı Meydanı, birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak. Müzik dinletileri, topaç çevirme etkiliği, tornet etkinliği; halk oyunları ve dans gösterileri de yapılacak.Odunpazarı Belediyesi bir geleneği daha devam ettirerek festival kapsamında ağaç dikim etkinliği düzenleyecek. 23 Haziran Pazar Günü saat 13.00’de 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan fidan dikin etkinliği ile Odunpazarı Bölgesi’ne Demokrasi Ormanı kazandırılacak. 1 hafta sürecek olan 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 23 Haziran 2019 Pazar Günü saat 17.00’de Ahşap Eserler Galerisi’nde gerçekleşecek olan sergi ile sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.