ABHAZ GECESİNDE BULUŞTULAR

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin’in özel danışmanı Prof. Aleksandr Dugin ve beraberindeki heyetle birlikte Abhaz Derneği’nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

ABHAZ GECESİNDE BULUŞTULAR
08 Mart 2019 Cuma 15:18

Toplantıda Türkiye ve Rusya arasındaki diplomatik ilişkiler, NATO hakkındaki düşünceleri, Ortadoğu ve dünya siyaseti konuşuldu.  Türkiye ve dünya siyaseti hakkındaki görüşlerini dile getiren DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova,  Dugin’e “Putin’in NATO’y ilişkin soğuk savaştan kalma’benzetmesi hakkındaki görüşlerini sordu. Dugin, Putin'le aynı fikirde olduğunu, hatta Türkiye'nin NATO'dan çıkması ve Avrasya idealinin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.  DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova toplantıyı düzenleyen Abhaz Konferans Başkanına ve  Eskişehir Abhaz Derneği Başkanı Turgay Tekin’e teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.