AA fotoğrafları ile 15 Temmuz sergisi Eskişehir’de açıldı

Eskişehir'de, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Anadolu Ajansının (AA) fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

AA fotoğrafları ile 15 Temmuz sergisi Eskişehir’de açıldı
15 Temmuz 2018 Pazar 17:17

Eskişehir Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve AA işbirliğinde, Espark Alışveriş Merkezi'nde, AA muhabirlerinin FETÖ'nün hain darbe girişiminde bulunduğu gün ve sonrasında çektiği fotoğraflardan seçilen fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ahmet Biçer, Hava Kontrol Grup Komutanı ve Hava Savunma Komutan Vekili Tuğgeneral Bahri Biber, AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar ve diğer ilgililer katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.