99 YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Genel Sekreter Av. Osman Baturhan Dursun, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

99 YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ
09 Ocak 2019 Çarşamba 16:44

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Yeşilay’ın tüm çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek, Yeşilay Genel Başkanı Öztürk’e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarda başarılar diledi. Günün anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Yeşilay Genel Başkanı Öztürk de 99 yıldır bağımlılıklarla etkin mücadele eden Yeşilay’ın yerel ve ulusal çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Yeşilay’ın çalışmalarına destek veren Vali Çakacak’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Genel Başkan Öztürk, Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.