90 bin camide Mehmetçik'e 'zafer duası'

Afrin'e yönelik gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için ülke genelinde tüm camilerde sabah namazında eller semaya açılarak dua edildi.

90 bin camide Mehmetçik'e 'zafer duası'
21 Ocak 2018 Pazar 10:08

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için ülke genelindeki 90 bin camide kılınan sabah namazında Mehmetçik'e dua edildi.

Ankara'daki Hacı Bayram Camisi'nde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla Mehmetçik'e dua edildi. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasının ardından ülke genelindeki din görevlilerine bir mesaj göndererek, tüm camilerde yatsı ve sabah namazlarında Fetih Suresi'nin okunması ve dualar edilmesi talimatını vermişti.

Erbaş, bu kapsamda Hacı Bayram Camisi'nde sabah namazı öncesinde Fetih Suresi'ni okudu. 


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.