30 KİLOMETRELİK BETON YOL TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Han-Seyitgazi arasındaki 30 kilometrelik beton yolda çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların tamamlandığı gün Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile birlikte Büyükşehir Belediyesi yetkilileri mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile yolda inceleme gerçekleştirdiler.

30 KİLOMETRELİK BETON YOL TAMAMLANDI
25 Eylül 2019 Çarşamba 13:48

Türkiye’nin çeşitli kentlerinde denenen ve başarılı sonuçlar alınan ‘Beton Yol’ uygulamasına geçtiğimiz yıl İnönü’den başlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsalda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sıcak asfaltın yarı maliyetine yapılan ve çok daha uzun ömürlü olan beton yol çalışmalarında iş gücünden de tasarruf sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Han-Seyitgazi arasında kalan Cevizli-Bardakçı-Hankaraağaç-Gökçekuyu Mahallelerini kapsayan 30 kilometrelik yolda çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tamamlandığı gün Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri çalışmaları yerinde inceleyerek, yolu vatandaşlar için güvenli ve konforlu bir hale getiren personele teşekkür ettiler. Başkan Büyükerşen’in talimatıyla çalışmaların kısa sürede tamamlandığını ifade eden Uğur Tepe, “Tüm Seyitgazili hemşehrilerim adına Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen’e şükranlarımı sunuyorum. Yolun yapım çalışmalarını sürekli olarak yakından takip ettik. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalıştılar onlara da çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte iş birliği içerisinde çalışarak ilçemizde çok daha güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.