3 STK’dan ortak deklarasyon; Eskişehir’e, Eskişehirli milletvekilleri istiyoruz

Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ESİP), Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu (ESDER) ve Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından yayınlanan deklarasyonda, “Eskişehir’e, Eskişehirli milletvekilleri istiyoruz” denildi.

3 STK’dan ortak deklarasyon; Eskişehir’e, Eskişehirli milletvekilleri istiyoruz
18 Mayıs 2018 Cuma 15:09

ESİP, ESDER ve ETG tarafından ortak yapılan açıklamada, siyasi partilerin genel başkanlarına seslendiler.  Sivil toplum kuruluşları, deklarasyonda genel merkezlerin Eskişehir milletvekili adaylarını belirlerken, geçtiğimiz dönemlerde yaşanan olumsuzlukların yaşanmamasını istedi.

Deklarasyonda şu ifadelere yer verildi: “Bize göre Eskişehirli milletvekili, Eskişehir’i ve Eskişehirlileri çok iyi tanıyan, Eskişehir’in tarihini, kültürünü, ekonomisini, değerlerini bilen, Eskişehir’in sorunlarına akılcı çözümler üretebilecek, Eskişehir’in dinamiklerini harekete geçirerek sinerji oluşturabilecek, Eskişehir’e layık olduğu hizmetleri getirebilecek, ilçelerimiz ile birlikte tüm Eskişehirlileri kucaklayacak, dertleri ile dertlenecek ve onlarla her zaman bir ve beraber olacak. Eskişehir’in aday adayları içinde bu özelliklere sahip Eskişehirlilerin olduğunu biliyor ve onların listelerde seçilebilir yerlerden aday gösterilmesini bekliyoruz. Eskişehirlilerin temsilcileri biz sivil toplum kuruluşları bu talebimizi takdirlerinize sunuyor, Eskişehir’e en iyi hizmeti verecek Eskişehirlilerin seçilebilecek yerlerden aday gösterilmesini diliyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.