10'suzluğa değil, sonsuzluğa dek Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80’inci yıl dönümünde, tüm Türkiye’de olduğu gibi Odunpazarı’nda da anılacak. Ata’nın sevdiği türkü ve şarkıların söyleneceği özel bir anma konseri düzenleyecek olan Odunpazarı Belediyesi, 10 Kasım’da ise Odunpazarı Hizmet Binası önünde anma töreni gerçekleştirecek.

10'suzluğa değil, sonsuzluğa dek Atatürk
07 Kasım 2018 Çarşamba 14:25

Odunpazarı Belediyesi, 80’inci ölüm yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anacak. Atatürk’ü anmak için bir dizi anma programı düzenleyecek olan Odunpazarı Belediyesi’nin ilk etkinliği Atatürk’ü Anma Programı Özel Konseri olacak. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) yapılacak olan özel konser, 9 Kasım 2018 Cuma Günü gerçekleşecek.

Saat 20.00’de başlayacak olan ‘Atatürk’ü Anma Programı Özel Konseri’nde, Türk Müzik Topluluğu sahne alacak. Ergün Elibaş’ın şefliğini yapacağı konserde koro, Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıları seslendirecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı 10 Kasım 2018 Cumartesi Günü Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek anma töreni ile devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.