Zeydan: “TOBB’un desteğini arkamıza alarak Eskişehir için önemli hizmetler gerçekleştireceğiz”

TOBB yönetimine giren Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Zeydan, TOBB Başkanlığına yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutlayarak, Eskişehir’e ‘daha güçlü olacağız’ mesajı verdi.

Zeydan: “TOBB’un desteğini arkamıza alarak Eskişehir için önemli hizmetler gerçekleştireceğiz”
17 Mayıs 2018 Perşembe 13:32

TOBB’un yönetim kurulunda yer almasının şehir için önemli bir kazanım olduğunu söyleyen Zeydan, “Eskişehir Ticaret Borsası başkanlığına geldiğimiz 2013 yılından itibaren bölgemizdeki tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak hizmet üretme gayreti ve hizmet yarışı içerisinde olduk. Anlayışımız buydu. Bu anlayışımızın olumlu sonuçlarını şehrimize ve Borsamıza kazandırdığımız projelerle önemli ölçüde aldık. Geldiğimiz günde ise gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki, gerekse bölgemizdeki çalışmalarımızın bir göstergesi olarak yönetimine seçildiğim, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin yönetim kurulunda görev almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Ben bu durumu Eskişehir’in önemli bir kazanımı olarak değerlendiriyorum. Bundan sonrada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğini çok daha güçlü bir şekilde arkamıza alarak ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu.

Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren Zeydan, “Kişilerin birbirleri arasındaki sorunlar şehir için birlikte hareket etmenin önüne geçmemeli. Eskişehir ciddi anlamda lobiciliğe ihtiyaç duyuyor” dedi.

Zeydan, milletvekilliği söylentileri içinse, “Ben, Borsayı bir sıçrama tahtası olarak görmeyeceğimi belirtmiştim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.