"YABANCI YATIRIMCILAR ESKİŞEHİR'E GELMELİ"

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Özkan Gündoğan, Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ESİAD'ı ziyaret etti.

"YABANCI YATIRIMCILAR ESKİŞEHİR'E GELMELİ"
16 Ocak 2019 Çarşamba 11:21

Ziyarette; yaklaşan yerel seçimler, ülke gündemine dair konularla beraber, Eskişehir'in büyümesi ve kalkınması yönünde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. ESİAD Başkanı Aydın Bandırmalı, Ülkemizin uzun süredir büyük bir ekonomik krizde olduğunu ve bu krizin önümüzdeki yıllarda da devam edecek gibi görünmesine rağmen sıkıntıları giderecek projeler üretilmediğine değindi. Eskişehir'in ekonomik büyümesine de değinen Başkan Aydın Bandırmalı, öncelikle kurumlar arası diyaloğun geliştirilmesi, ESO, EOSB, SİAD, ETB, ETO, üniversiteler, belediyeler, valilik ve siyasilerin birlikte çalışma yapması gerektiğini ifade etti. Eskişehir'in turizmi için planlanan adımların atılması gerektiğini ifade eden ESİAD Başkanı Aydın Bandırmalı, sekiz-on yıl önce planlanan Kızılinler Projesinin artık hayata geçirilmesinin ve Eskişehir'de uçak seferleri yeniden ele alınması, yabancı yatırımcıların Eskişehir'e gelmesi konularında siyasilerin önderlik yapmalarının gerekli olduğuna değinerek, Eskişehir sanayisi için çok büyük katkı sağlayacak, Milli Yüksek Hızlı Tren, Milli Motor gibi önemli projelerin TÜLOMSAŞ'la birlikte geliştirilerek, şehrimizde üretilmesi için çalışmalar yapılması, Eskişehir'in yerli otomobil platformunun desteklenmesi gerektiğini ifade etmiştir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.