ÜYELERİMİZ İŞ YAPMAK İSTİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, bir taraftan ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan ticaret erbaplarının yaşadığı sorunları dile getirmeye devam ediyor.

ÜYELERİMİZ İŞ YAPMAK İSTİYOR
05 Aralık 2017 Salı 13:14

Başkan Adayı Sezer ticaret odası üyelerine olan ziyaretlerine Ertuğrulgazi Mahallesi  ve çevresinde devam etti. Bölgede ticaret yapan işletme sahipleri ile tek tek görüşen Sezer, yine bolca şikayet dinledi.

NAKİT SIKINTISI HAT SAFHADA

Yaptığı görüşmelerde işletmecilerin piyasalardaki daralmadan kaynaklı şikayetleri ile karşılaşan Sezer, özellikle finans ve nakit yokluğu nedeniyle büyük bir mağduriyetle karşı karşıya kalındığını dile getirdi.

Esnaf ve tüccarın bu konuda yaşadığı sıkıntının hat safhaya ulaştığını anlatan Sezer, “Maalesef ki üyemizin  bu derdini ne duyan ve ne de ilgilenen var” dedi.

ODA KENDİ GÜNDEMİNE DÖNMELİ

Eskişehirli ticaret erbaplarının sürekli şikayet konusu olan finans ihtiyacının çözülebilecek bir sorun olduğuna da değinen Sezer, “Yeter ki Ticaret Odası kendi üyelerini dinlesin ve gerçek gündemle ilgilensin. Finans kaynaklarının ortaya çıkarılması ETO’ nun en birincil görevidir. Diğer şehirlerin sanayi ve ticaret odaları bu konularda ciddi anlaşmalar yaparak üyelerinin önünü kolayca açabiliyor. Ancak şehrimizde ticaret farklı gündemler üzerinden tartışıldığı için üyemizin sesi kısık kalıyor. Bizim dönemimizde ETO gerçek gündemine dönüp, asıl hizmetlerini yerine getirmeye başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Bölge esnafı da Başkan Adayı Sezer’e dertleri ile ilgilenmelerinden dolayı teşekkür ederek, seçimlerde destek sözü verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.