"Tüyap Eskişehir 2. EV'leniyoruz, Dekorasyon, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları" ziyaretçilerine kapılarını açtı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından düzenlenen Eskişehir 2. Ev’leniyoruz, Dekorasyon ve Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları kapılarını ziyaretçilerine açtı.

"Tüyap Eskişehir 2. EV'leniyoruz, Dekorasyon, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları" ziyaretçilerine kapılarını açtı
20 Şubat 2020 Perşembe 15:17

T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin destekleri beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve KOSGEB’in desteği ile eş zamanlı olarak  20-23 Şubat 2020 tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

AÇILIŞ DEFİLESİNE BÜYÜK İLGİ

Eskişehir 2. Ev’leniyoruz, Dekorasyon, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’nın açılış töreninde, hazırlanan özel podyumda, Simirna Organizasyon tarafından gerçekleştirilen gelinlik ve damatlık defilesi hem protokol hem de ziyaretçilerin büyük beğenisine sahne oldu.

EVLENECEK VE EVİNİ YENİLEYECEKLER BU FUARDA BULUŞUYOR

Eskişehir’de ikincisi düzenlenen ve düğün hazırlıkları-kozmetik-güzellik ve dekorasyon olarak iki ana konsept üzerine oluşturulan fuarlarda, evlilik hazırlıkları salonunda evlenecek çiftler gelinlikten davetiyeye, nikah şekerinden kuaföre, ayakkabıdan çantaya, düğün fotoğrafçısından düğün organizatörüne kadar, dekorasyon salonunda ise evlenecek ve evini yenileyecekler halıdan mobilyaya, beyaz eşyadan perdeye, ev dekorasyon ürünlerinden mutfak ve banyo dolaplarına kadar tüm ihtiyaçlarını 4 günde tamamlayabilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuarda özel kampanyalardan faydalanabilecekler.

FUARDA GÖRKEMLİ DEFİLELER VE SAHNE ŞOVLARIYLA EĞLENCELİ ANLAR YAŞANIYOR

Ziyaretçiler fuarda düzenlenen Gelinlik Defilesi, Damatlık Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Konserler, Düğün Fotoğrafı Workshop, Saç ve Makyaj Şovları ile sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatı yakalıyor ve eğlenceli anlar yaşıyor. Fuar defile ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşüyor. Girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 20-22 Şubat tarihleri arasında 10:00-20:00, 23 Şubat tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Detaylı bilgi için;

www.eskisehirevleniyoruzfuari.com

www.eskisehirmobilyafuari.com

www.eskisehirkozmetikfuari.com

Sosyal Medya Hesapları;

Facebook, İnstagram, Twitter: tuyapeskisehir

ETO – TÜYAP Fuar Merkezi Adres ve Telefon:

71 Evler Mah. Çevre Yolu No:114 Odunpazarı/ESKİŞEHİR (Yeni Şehir Hastanesi Karşısı)

0 222 700 00 82

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.