Turizmde rota Arap pazarına çevrildi

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, termal turizme özellikle Arapların yakın ilgi gösterdiğini belirterek, Arap Turizm Örgütü’nün 8 Nisan’da Eskişehir’de olacağını duyurdu.

Turizmde rota Arap pazarına çevrildi
06 Nisan 2017 Perşembe 14:09

Anemon Otel’den basın mensuplarıyla buluşan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya, Kızılinler Termal Turizm Projesi ile ilgili gelişmeler soruldu. Avcı, Kızılinler’de toplam 900 yataklı termal tesis için ihaleye çıkılacağını, ihalenin ikinci kez yapılacağını söyledi.  Avcı, önceden bir ihaleye çıkıldığını, hatta bazı dedikodular ile kimselere duyurmadan ihalenin gizlice yapıldığına dair duyumlar aldıklarını, böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi. İlk yapılan ihaleye hiç bir talebin olmadığını belirten Avcı, ikincisi yapılacak tahsis ihalesinin olumlu şekilde sonuçlanacağı yönünde umutlu olduklarını bildirdi. Eskişehir’in termal potansiyelini tanıtmak amacıyla Arap Turizm Örgütü’nü Eskişehir’e davet ettiğini belirten Avcı, Arap turizmcilerin 8 Nisan Cumartesi günü kentte geleceğini ifadet etti. Arapların termal turizme düşkünlüğünden bahseden Avcı, “Kütahya, Eskişehir ve Afyon 'u, Arap turizmcilere tanıtacağız ve olumlu sonuçlar alacağız” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.