TRAFİK SORUNU KONUŞULDU

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde basın mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda, kentte yaşanan trafik sorunu masaya yatırıldı.

TRAFİK SORUNU KONUŞULDU
24 Mayıs 2017 Çarşamba 15:57

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde basın mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda, kentte yaşanan trafik sorunu masaya yatırıldı.

Polisevi'nde düzenlenen toplantıya, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç ve birim müdürleri katıldı. Toplantının ana gündem maddesi ise trafik sorunu oldu. Çevre yolunda yaşanan ölümlü kazalara dikkat çekilen toplantıda, bunun tekrarlanmaması için tedbirlerin daha da arttırılacağı belirtildi.

Özellikle trafik levhalarının eksikliklerinin tamamlanacağı, artık tur otobüslerinin belirlenen boş alanlara park yapabileceği, tur şirketleri ile gerekli toplantıların yapıldığının anlatıldığı toplantıda, Çevre yolunun yayadan arındırılması için gerekli olan üst geçitlerin tamamlanması için resmi sürecin de devam ettiği belirtildi. Ayrıca toplantıda, sürecin olumlu tamamlanmasının ardından hız sınırının da arttırılabileceği ifade edildi.

Geceleri şehir içinde egzoz patlatmak suretiyle rahatsızlık veren otomobil ve motosikletlere yönelik çalışmalarında da arttırılacağının kaydedildiği toplantıda, ocak ayından bu yana bu konuda 319 araca ceza yazıldığı bilgisi paylaşıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.