TEPEBAŞI’NDA BORÇ GIRTLAKTA!

Tepebaşı Belediyesi borç batağında. Belediyenin 2016 yılı sonu itibariyle borcu 165 milyon liraya ulaştı. Her geçen gün gelir ve gider tablosundaki fark arasında uçurum git gide büyüyor. AK Partilileri, idareyi uyardı: “Belediye iyi yönetilmiyor, borç bataklığına sürükleniyor…”

TEPEBAŞI’NDA BORÇ GIRTLAKTA!
04 Mayıs 2017 Perşembe 19:14

Tepebaşı Belediye Meclisi’nde, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2016 mali yılı kesin hesabı görüşüldü. Rapor ile ilgili eleştirilerini sunan AK Partililer, 2016 yılı gelirlerinin 136 milyon 650 bin lira, giderlerinin ise 170 milyon 300 bin lira olduğunu belirterek, gelir ve gider arasında 33 milyon 650 bin lira açık olduğuna dikkat çektiler. Bu açığın ise yine borçlanma yolu ile kapatıldığına işaret eden AK Partililer belediye borçlarının her yıl giderek artmasından endişe duyduklarını ifade ettiler. AK Partililer, belediyenin 165 milyon lira borcu olduğunu ve tahsil edilecek 35 milyon liranın bu borcu kapatmasının mümkün olamayacağına dikkat çektiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.