TEKGÖZ’ÜN YAŞAM MERKEZİ PROJESİ ÇOK BEĞENİLDİ

Seçim gezilerini sürdüren ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, bu kez de Yıldıztepe Muhtarı Çetinel ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti, projelerini anlattı. Vakıftaki görüşmede özellikle Yaşam Merkezi Projesi çok beğenildi.

TEKGÖZ’ÜN YAŞAM MERKEZİ PROJESİ ÇOK BEĞENİLDİ
17 Ocak 2018 Çarşamba 13:17

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün seçim ziyaretleri devam ediyor. Tekgöz ve “Değişim Seninle Başlar Ekibi” sahada yine çok verimli görüşmeler yaptı. Özellikle mahalle gezilerinde muhtar ziyaretlerini çok önemseyen ve gittiği her bölgede muhtarlıklara uğrayan Tekgöz bu defa Yıldıztepe Mahallesi Muhtarlığı’ndaydı. Muhtar Adnan Çetinel’i ziyaret eden Erdoğan Tekgöz, son derece aktif, mahallenin sorunlarına hâkim bir muhtar olan Çetinel’in, bu sorunların çözümü noktasında yoğun gayret sarf ettiğini, kendisini takdirle izlediklerini söyledi. Muhtarların, şehir hayatının en önemli unsurlarından olduğunu da vurgulayan Tekgöz, Yıldıztepe’nin ekonomik ve ticari yapısı ve sorunları konusunda Muhtar Çetinel ile görüş alışverişinde bulundu.

Her Projesi Heyecan Uyandırdı

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin bir sonraki durağı ise Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı oldu. Burada Vakıf Başkanı Ismail Kılıç ve yönetim kurulu ile çok kalabalık üye grupu tarafından karşılanan Tekgöz, gördüğü yakın ilgi ve misafirperverlik karşısında çok mutlu oldu, şükranlarını iletti. Görüşmede bir yandan projelerini anlatan, diğer yandan da üyelerden gelen soruları yanıtlayan Tekgöz, özellikle fuar alanıyla ilgili sorulara verdiği yanıtlarla kafasında soru işareti bulunanları ikna etti. ETO Başkan Adayı Tekgöz ziyarette özellikle e-ticaret, on-line işlemler ve Yaşam Merkezi Projeleri’nin üzerinde de durdu. Değişim ve gelişime, teknolojiye ayak uydurmayan işletmeleri çok zor yılların beklediğinin altını çizen Tekgöz, şöyle devam etti:

Odaya Gitmeden İşlerini Halledecekler

“Biz de Eskişehir’deki işletmelerimizin mal ve hizmetini çok hızlı bir şekilde dünyanın her yerine pazarlamayabilmesi için e-ticaret projesini yaşama geçireceğiz. ETO garantörlürlüğünde hayat bulacak olan bu projeyle işletmesinin büyüklüğü ne olursa olsun her esnafımız, tüccarımız, işadamımız malına ve hizmetine alıcı bulabilecek. Yine ETO üyelerimizin başta evrak temini olmak üzere odayla ilgili birçok işlemlerini odaya gitmeden halletmeleri için E-Devlet benzeri bir online platform oluşturacağız. Bu platform sayesinde üyelerimiz oturdukları yerden istedikleri evrağa veya işleme ulaşabilecek, hem zamandan, hem paradan tasarruf edecek…” ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz görüşmede Yaşam Merkezi’ne ilişkin de önemli bilgiler verdi.

Yaşam Merkezi’nde Konforlu Yaşam

Her türlü ayrıntıyı düşünerek projesini hazırlattıkları Yaşam Merkezi’nin, Eskişehir’e bırakacakları en önemli kalıcı eserlerden biri olacağını vurgulayan Tekgöz, “Her yaş grubuna hitap edecek, sosyal donatıları çok kuvvetli bu yerleşkeden ETO’nun mevcut tüm üyeleri ve aileleri yararlanabilecektir. Bir huzurevi değil, sağlık ve sosyal yaşam alanı olacak bu yerleşke ile ticaret hayatının stresini ve sıkıntısını yaşayan üyelerimizin rahat etmeleri hedeflenmiştir. Üyelerimiz ve ailelerinin kendilerini ev konforu ve sıcaklığında hissedecekleri Yaşam Merkezi’nde en yüksek standartlarda kaliteli hizmet sunulmasını istiyoruz” dedi. Erdoğan Tekgöz’ün ayrıntılarıyla anlattığı Yaşam Merkezi Projesi, büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.