TEKGÖZ YUNUSEMRE HALK ÇARŞISI’NDA PROJELERİNİ ANLATTI

Eskişehir’de ticaretin en önemli merkezlerinden olan Yunusemre Halk Çarşısı’nın esnafı, Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün ziyaretiyle büyük mutluluk yaşadı. Çarşı esnafıyla kucaklaşan Tekgöz, onlara dönük projelerini anlattı.

TEKGÖZ YUNUSEMRE HALK ÇARŞISI’NDA PROJELERİNİ ANLATTI
16 Ekim 2017 Pazartesi 11:45

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, kentin en hareketli ticaret noktalarından Yunusemre Halk Çarşısı’na gezdi.

Ayakkabıdan elbiseye, yetişkinden çocuk giyimine kadar her türlü ihtiyacın karşılanabildiği çarşıdaki ve civardaki işyerlerini ziyaret eden Tekgöz, esnaflarla kucaklaştı, sohbet etti. Ziyaretlerde Tekgöz’e; Eskişehir’in tanınmış esnaflarından TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz, Baran Işık, Övünç Yıldırım ve Yusuf Boz ile Yunusemre Halk Çarşısı esnaflarından Hüseyin Sarı ve Fevzi Beysel de eşlik etti. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz konuştuğu her esnafa hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulundu, sorunlarını dinledi.

Önceliğimiz Halkın İlgisini Buralara Çekmek

Bazı esnafların işsizlikten yakınması üzerine Erdoğan Tekgöz, güçlü kent ekonomisi için önce ticaretinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Tekgöz, “Biz de ‘ticaret esnafla başlar’ diyerek yola çıktık, çarşı esnafının ticaretini güçlendirecek projeler hazırladık. Öncelikli hedefimiz caddeleri hareketlendirmek, halkın ilgisini alışveriş caddelerine çekmek.  Bunun için de alışveriş günleri, festivaller, fuarlar, şenlikler organize edecek, caddelerin park, alt ve üst yapı sorunlarının giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla köklü çalışmalar başlatacağız. Yine esnafımızın sorunları, beklentileri ve ihtiyaçlarını daha hızlı tespit etmek ve çözüm bulmak için düzenli olarak bölge bölge esnaf toplantıları düzenleyeceğiz” dedi. Çarşı esnafının başarı dileklerine teşekkürle karşılık veren Erdoğan Tekgöz, “Değişim sizinle başlayacak” sözleriyle vedalaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.