TEKGÖZ DEĞİŞİMİN STARTINI VERDİ

Eskişehir ticaret hayatının önemli isimlerinden Erdoğan Tekgöz, ETO Başkanlığı için seçim irtibat bürosunu açtı. Çok sayıda ticaret erbabının katıldığı açılışta Tekgöz, ETO üyelerine seslenerek “Siz bizim için aidat kaynağı değil varlık nedenimizsiniz” dedi.

TEKGÖZ DEĞİŞİMİN STARTINI VERDİ
19 Eylül 2017 Salı 20:44

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim sürecinde kullanacağı ofisini görkemli bir törenle açtı. Açılışta konuşan ve en büyük projesinin Eskişehir’i ticaret kenti yapmak olduğunu belirten Tekgöz, “Bunca yıllık bilgi birikimimle, tecrübemle; Eskişehir halkı, esnafı ve tüccarı için çalışmam gerektiğine inanıyorum. Artık bu şehir için hedeflerim var. Turizm, öğrenci, sanayi şehri olan Eskişehir aynı zamanda ticaret kenti olmalı. Böyle bir potansiyeli varken Türkiye ortalamasının altında kalan bir ticaret hayatı, Eskişehir’in önemli eksiklerinden biridir” dedi.

ODADA DEĞİL, SAHADA OLAN YÖNETİM

“Seçim gezilerimizde, ziyaretlerimizde esnaflarımıza, tüccarlarımıza, işadamlarımıza bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz” diyen Tekgöz, “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın’  havasında olan bir yönetim anlayışını hak etmiyoruz. İş insanlarımız artık sorunlarının halının altına süpürülmesinden, görmezden gelinmesinden yorulmuş durumda. Küçük bir gruba hizmet eden değil; tüm üyelerimizi kucaklayan bir oda hayal ediyoruz. Odada değil, sahada olan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” diye konuştu.

SİZ BİZİM VARLIK NEDENİMİZSİNİZ

“İçinizden biriyiz, sizin gibiyiz, sizi en iyi anlayanlarız” diyen Tekgöz, “Kaderine terk edilmiş, küstürülmüş, sorunlarıyla baş başa bırakılmış üyelerin sesine kulak veriyor, “siz bizim için aidat kaynağı değil, varlık nedenimizsiniz” diyoruz. Kısacası esnaf dostu, tüccar dostu, girişimcinin, işadamının, sanayicinin dostu olmaya; sesini duyuramayanların sesi olmaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

Projelerinden de bahseden Erdoğan Tekgöz’ün projelerinin başlıkları şu şekilde:

Caddeler Hareketlenecek

Çarşı Toplantıları Yapılacak

Turist Para Harcayacak:

Üye Temsilciliği Sistemi:

İş Geliştirme Bürosu:

Bölgeler Arası ve Küresel İşbirliği

İhracat Hayali Gerçek Oluyor

Ekibini ETO ile Kur:

Bereket Toprakla Başlar:

ETO/ESO El Ele

İhracatta Hedef Büyüttük

Alım Heyetleri Eskişehir’e gelecek

Eskişehir Ticaret Üniversitesi

Her Aşamada Genç Girişimcinin Yanındayız:

Seni Dinliyorum

ETO Dinlenme ve Yaşam Evi

Sağlığınız Bizim İçin Önemli

Çocukları Topluma Kazandıracağız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.