TEKGÖZ: “7 EKİM’DEN SONRA DEĞİŞİM HAREKATI BAŞLAYACAK”

Seçim çalışmalarını sürdüren Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Ağrılılar ile bir araya geldi. Dernek yönetiminin yakın ilgi gösterdiği Tekgöz, “Yöre dernekleri şehrimizin zenginliğidir” dedi.

TEKGÖZ: “7 EKİM’DEN SONRA DEĞİŞİM HAREKATI BAŞLAYACAK”
15 Eylül 2017 Cuma 12:30

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, önümüzdeki salı günü seçim irtibat bürosunun açılışını yapmaya ve projelerini açıklamaya hazırlanırken, bir yandan da toplumun çeşitli kesimlerine yönelik görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Tekgöz ve ekibi bu kez de Es Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Şerif Karaca ve arkadaşları tarafından son derece samimi bir ortamda ağırlanan Erdoğan Tekgöz, Eskişehir’deki yöre derneklerinin kentin en büyük zenginliklerinden biri olduğunu ifade etti.
 
“Değişim harekatı başlayacak”
 
Hemşeri derneklerine üye olan sanayici ve işadamlarının şehir ekonomisine katkısının inkar edilemez olduğunu vurgulayan Tekgöz, diğer STK’larla olduğu gibi yöre dernekleriyle de güçlü işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Tekgöz, Eskişehir Ticaret Odası’nın, 7 Ekim’deki seçimlerinde yönetimin kendilerine emanet edilmesi halinde büyük bir değişim harekâtı başlanacağının altını da çizdi. Tekgöz, “Bu değişim; kentin esnafının, tüccarının, girişimci gençleri ve kadınlarının Ticaret Odası’ndan beklentilerine karşılık verecek bir değişim olacak” diye konuştu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ağrılılar da Başkan Tekgöz’e adaylık sürecinde başarılar diledi, seçimle ilgili ayrıntılı bilgi aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.