‘’ TEK ÇIKIŞ YOLUMUZ MARKALAŞMAK’’

Ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer şehir ekonomisine dair sorunlara değinmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında pek çok sorun ve sıkıntı dinleyen Sezer, kentin markalarına gereken değerin verilmediğini de söyledi.

‘’ TEK ÇIKIŞ YOLUMUZ MARKALAŞMAK’’
15 Ekim 2017 Pazar 14:05

Eskişehir'de markalaşma konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını söyleyen ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer, şehir ekonomisinin yaşadığı bu boşluğu başka şehirlerden gelen markaların doldurduğunu söyledi.

ŞEHRİMİZİN PARASI BAŞKA İLLERE AKIYOR

Farklı illerde markalaşan pek çok firmanın Eskişehir ekonomisi içerisinde büyük kazanımlar sağladığına dikkat çeken Sezer "maalesef kendi şehrimizin içinden çıkan markalara gereken değeri vermiyoruz. Bu yüzden şehirde yaşanan boşluğu farklı şehirlerin markaları dolduruyor. Eskişehir ekonomisi içerisinde bu firmalar büyük kazanımlar sağlıyor. Eskişehir'in parası bu yolla diğer şehirlere akıyor. Bunun tek nedeni şehrin değerlerine gereken önemin verilmemesidir" diye konuştu.

SAHİP ÇIKACAĞIZ

Eskişehir'de iş yapan, Eskişehir'e yatırım yapan ve bu hedefte kendi şehrinde girişimcilikte bulunan herkesin mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan adayı Ayhan Sezer, "Göreve geldiğimizde değerlerimize sahip çıkacağız. Markalarımızı koruyacağız. Daha ileri gitmeleri, gelişmeleri ve diğer şehirlere açılmaları için her türlü zemini hazırlayacağız. Bu şehrin parası yine bu şehirde kalmalı ve hatta diğer şehirlerden Eskişehir'e katma değer sağlamalıyız. Bunu sağlayacak her türlü projeye sahibiz. Göreve geldiğimizde bunları tek tek hayata geçireceğiz. “diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.