TEI'nin özgün motor projeleri Tayland'daki fuarda görücüye çıktı

Türkiye'nin milli katılım sağladığı başkent Bangkok'taki Tayland Savunma ve Güvenlik Fuarı'nda, TEI-PD170 turbo dizel havacılık motoru başta olmak üzere özgün projeler tanıtıldı

TEI'nin özgün motor projeleri Tayland'daki fuarda görücüye çıktı
20 Kasım 2019 Çarşamba 15:04

TUSAŞ Motor Sanayi AŞ (TEI), 18 Kasım'da Tayland'ın başkenti Bangkok'ta başlayan "Savunma ve Güvenlik Fuarı"na katıldı.

TEI'den yapılan açılmaya göre, 68 ülkeden 15 binin üzerinde katılımcının kayıt yaptırdığı, bölgenin en önemli savunma sanayi fuarları arasında gösterilen etkinlikte TEI de yer aldı.

Türkiye'nin Bangkok Büyükelçisi Evren Dağdelen Akgün, Tayland Genelkurmay Başkanı Ponpipaat Benyasri, Malezya Genelkurmay Başkanı Zainal Abidin, Filipinler Genelkurmay Başkan Yardımcısı Erickson Gloria ve çok sayıda katılımcı TEI standını ziyaret ederek başta TEI-PD170 turbo dizel havacılık motoru olmak üzere özgün motor projeleri hakkında TEI Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit'ten bilgi aldı.

Savunma Sanayii Başkanlığı ve sektör şirketleri tarafından "milli katılım" gösterilen, Türkiye'den 30 firmanın yer aldığı fuar yarın sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.