SEYİTGAZİ VE KIRKA ESNAFINDAN TEKGÖZ’E BÜYÜK DESTEK

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmalarına Seyitgazi’de devam etti. Seyitgazi ve Kırka’yı karış karış dolaşan ve esnafla kucaklaşan Tekgöz, bölgede çok büyük ilgi ve destekle karşılandı.

SEYİTGAZİ VE KIRKA ESNAFINDAN TEKGÖZ’E BÜYÜK DESTEK
03 Ekim 2017 Salı 10:58

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim çalışmalarına merkez dışındaki ilçelerde devam ediyor. Tekgöz ve beraberindekiler rotalarını bu kez Seyitgazi İlçesi ve Kırka Mahallesi’ne çevirdi. Seyitgazi temaslarında, ilçenin tanınmış esnaflarından Cahit Çayır’ın eşlik ettiği Erdoğan Tekgöz, ETO’ya kayıtlı olup olmadığına bakmaksızın güzergâhındaki tüm esnaflara uğradı ve hayırlı işler dileğinde bulundu. Kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet eden, işletme sahiplerinin sorunlarını dinleyen Erdoğan Tekgöz, bunların çözümü noktasında görüşlerini dile getirdi. “Sözünüz yoksa sözünüze talibiz” şeklindeki konuşmasıyla gönüllerde taht kuran Erdoğan Tekgöz, Seyitgazili esnaflardan yakın ilgi ve büyük destek gördü.

Kırka’da Sıra Dışı Bir Gün

ETO Başkan Adayı Tekgöz ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Kırka Mahallesi oldu. Heyete burada Kırkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Uğur Tepe’nin eşlik ederken, uğranılan her kapıdan yine candan ve samimi destek mesajları ile bol bol dua alındı. Hava muhalefetine rağmen son derece keyifli ve verimli bir ziyaret programı geçiren Tekgöz, sokaklarda karşılaştığı tüm mahalle sakinleriyle içten bir şekilde sohbet etti, hatırlarını sordu. Kırka’da esnaflar ise ETO Başkan Adayı Tekgöz’e adeta dert yandı. Unutulduklarını, seslerini duyuramadıklarını, ETO’ya düzenli aidat ödedikleri halde yeterli hizmet alamadıklarını dile getirdiler.

Eski Dostlardan Tam Destek

Kırka’da et ve et ürünleriyle uğraşan esnaflar ise ortak sıkıntılarının mezbaha olduğunu belirtti. Mevcut mezbahanın ihtiyaca cevap veremediğini söyleyen vatandaşlar, bu meselenin sadece kendi bölgelerinin değil Eskişehir’in de meselesi olduğunu, ETO’nun nakliye konusunda destek verebileceğini kaydetti. Bölge ziyaretinde Erdoğan Tekgöz’ü çok mutlu eden anlar da yaşandı. Uzun zamandır görüşemediği dostlarıyla görüşme fırsatı bulan Tekgöz, eski dostlarından da tam destek sözü aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.