SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Nisan 2018'e ertelenen Oda seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ
24 Eylül 2017 Pazar 15:11

Eskişehir Ticaret Odası’nın, 7 Ekim 2017 tarihinde yapılması beklenen seçimlerinin, Bakanlar Kurulu kararıyla diğer tüm illerle birlikte 2018 yılı Nisan ayına ertelendiğini hatırlatan Tekgöz, kararın herkese hayırlı olmasını diledi. Tekgöz açıklamasına şöyle devam etti: "Zamandan bağımsız olarak çıktığımız bu yolda, çok çalışarak tüm üyelerimize dokunmayı, değişim gereğine duyduğumuz inançla bu değişimi başlatmayı hedefledik. Koyduğumuz hedefe ulaşma adına her zaman, sanki seçim yarın olacakmış gibi, projelerimizi hemen hayata geçirecekmiş gibi hazır olacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Kapımızı ve gönlümüzü sonuna kadar açtığımız Eskişehir ticaret erbabının, önümüzdeki süreçte de yolumuza ışık tutacak değerli görüş ve önerilerini dinleyerek, sessiz çoğunluğun sesi olmaya gayret göstereceğiz.

Eskişehir’in, şehir ticaretinin kaderini belirleyecek bu hizmet yarışında kente iz bırakmak adına, değişim için attığımız kararlı adımlar tüm heyecanı ile sürecek. Değişmeyen tek şey değişim olması gerekliliğidir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.