Sarp Lojistik, 2 ödülü Eskişehir'e getirdi

Eskişehir Sanayi Odası Üyesi Sarp Lojistik Avrasya Bölgesi’ndeki En Büyük Lojistik Fuarından Eskişehir'e 2 ödülle döndü

Sarp Lojistik, 2 ödülü Eskişehir'e getirdi
16 Kasım 2019 Cumartesi 12:14

Sarp A.Ş. Genel Müdürü S. Ünal Şakar, aldıkları ödüllerin 'Hizmet kalitesinden ödün vermeden, sonuç odaklı iş yapma anlayışlarının' bir ifadesi olduğunu belirtti. ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ise, "Odamız Üyesi Sarp A.Ş'nin başarısı bizleri gururlandırmıştır. Şehrimizin marka değerini arttıran ve güzel işlere imza atan Sarp Lojistik firmamızı Sayın Şakar'ın nezdinde canı gönülden kutlarız" dedi.
Ödüller ile ilgili olarak bilgi veren Genel Müdür Ünal Şakar şunları kaydetti;
"13.Uluslararası Logitrans Lojistik Fuarında düzenlenen 10. Atlas Lojistik Ödüller’inde bu sene “Yılın En Beğenilen Lojistik Şirketi” ve “Jüri Özel Ödülü” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Sahip olduğu 400’ün üzerinde ambient (ortam sıcaklığı) ve ısı kontrollü (serin, soğuk, donuk) araç filosu, Türkiye’nin tüm bölgelerinde güçlü tedarikçi ağı ve kontrolünde olan geniş piyasa araç portföyünün etkin kullanımıyla başta gıda ve gıda dışı FMCG müşterileri olmak üzere perakende, ambalaj, yapı malzemeleri ve beyaz eşya sektörleri gibi bir çok sektörden müşterilerine uçtan uca tedarik zinciri çözümleri sunan Sarp Lojistik, bu yılda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.