Sanayicilerimize fırsatlar yaratmalıyız

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Sanayicilerimize fırsatlar yaratmalıyız
06 Haziran 2018 Çarşamba 11:43

Seçimlerdeki başarısından dolayı Başkan Küpeli’yi tebrik eden Prof. Dr. Naci Gündoğan, OSB’nin Eskişehir için önemi bir değer olduğunun altını çizdi. Ayrıca Rektör Gündoğan, ‘’Kamu üniversitesi ve sanayi işbirliğinin odak noktası sanayi, her zaman üniversite ve sanayinin birlikte proje üretmesi gerekir’’ ifadesini kullandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yürütülen, Kalkınma Bakanlığı projesi olan URAYSİM projesi ve Sismik İzolatörü Test Merkezi gibi merkezlerin Anadolu Üniversitesi’nde olduğunu ayrıca Anadolu Üniversitesi havacılık açısından Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen havacılık üssü eğitim alanı olduğunu belirten Rektör Gündoğdu, işbirliği içerisinde hareket etmekten mutlu olacağını söyledi.

 Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı her zaman yanlarında olduğunu hissettiğini belirten Başkan Küpeli, ‘’Üniversitelerimizle işbirliği yapmamız hem sanayicimiz hem de üniversitelerimiz için önemli. Kamu, üniversite, sanayi iş birliğini daha fazla ön plana çıkartarak, buralardan sanayicilerimize fırsatlar yaratmalıyız. Üniversitelerimizin Havacılık ve Raylı sistemler konusunda birçok projeler üretebileceğini düşünüyoruz. Ve bu konuyla ilgili biz sanayiciler her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız’’ dedi.

Başkan Küpeli, Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Gündoğan gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Nadir Küpeli’ye teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.