PATENT ALMAYA ÇALIŞAN ÜYELERE İLGİ GÖSTERİLMİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Günün büyük bölümünü ETO üyeleri ile geçiren ve sıkça sorun dinleyen Sezer, bu sıkıntıların çözümü için de bir taraftan projelerini anlatıyor.

PATENT ALMAYA ÇALIŞAN ÜYELERE İLGİ GÖSTERİLMİYOR
30 Eylül 2017 Cumartesi 11:40


 

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim çalışmalarında OSB’de bulunan ETO üyesi işyerlerine ziyaretleri ile devam etti.

PATENT SAHİPLERİ DEĞER GÖRMÜYOR
Organize Sanayi Bölgesi’nde bire bir görüşmelerde bulunan Sezer, büyük emekler veren üyelerin hak ettiği değeri bir türlü alamadığını dile getirdi. Patent sahibi üyelerin bu konudaki yoğun şikayeti ile karşılaşan Sezer, en çok yakınılan konunun patent sahiplerinin desteksiz bırakılması olduğunu dile getirdi.
OSB’de pek çok patent sahibi olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Sezer, “Bir araya geldiğimiz üyelerimizin haklı yakınmaları var. Yıllarca emek verdikleri, ter akıttıkları, Ar-Ge yatırımı yaptıkları ve nihayetinde patent ile özverilerini pekiştirmiş üyelerimiz maalesef ki yalnız bırakılmış. Bu üyelerimizin tek amacı bu şehre ve insanına yeni kazanımlar sunmaktır. Fakat bugüne kadar bu üyelerimize ne gelen olmuş, nede isteklerini soran! Bizim dönemimizde tüm bu sorunlar düzelecek” dedi.

ULUSAL PAZAR VURGUSU
“Hep Beraber” anlayışı ile yol alacaklarını da hatırlatan Sezer, “Bu konuya gerekli ilgi ve desteği vereceğiz. Teknik sanayi sitelerini ulusal pazara açacağız. Üyelerimizin ürettiği patentli ürünler bu sayede değerini bulacak’’  dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.