ÖZDİLEK'İN YENİ MÜDÜRÜ ALİM DURMAZ OLDU

24 Aralık 2011 tarihinden beri hizmet vermeye devam eden Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi’ne AVM Müdürü görevine Alim Durmaz getirildi.

ÖZDİLEK'İN YENİ MÜDÜRÜ ALİM DURMAZ OLDU
06 Şubat 2018 Salı 15:05

İzmir, Yalova, İnegöl ve Bursa’da bulunan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde çeşitli pozisyonlarda görev alan Alim Durmaz, AVM sektöründe uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahip.

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Alim Durmaz; "Özdilek Eskişehir AVM olarak müşterilerimize müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek hizmet veriyoruz. Özdilek AVM’yi diğer alışveriş merkezlerinden ayıran yönü tüm markaların bulunduğu tek bir mağaza konsepti, binlerce çeşit ürünün yer aldığı hipermarket, Eskişehir’deki hiçbir alışveriş merkezinde olmayan Qualitasspa sağlıklı yaşam merkezimiz, sinemamız, fast food katımız, kapalı lunapark, teknoloji mağazamız, eczane,  kuaför, çocuk oyun odası, mescit ve bebek bakım üniteleri ile müşterilerin rahatça alışveriş yapıp keyifli vakit geçirebileceği bir AVM’yiz. Müşterilerimiz AVM’ye geldiğinde yaptığımız kültürel etkinliklerle eğlenceli zaman geçirmektedir. Ayrıca yeşil alanlar, açık ve kapalı otoparkıyla hizmet veren Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi; aydınlık, ferah, güvenli ve rahatlığı ön plana çıkaran mimari özelliklere sahip. Hedefimiz her zaman müşterilerimizi memnun etmek. Müşterilerimiz kapıdan her girişinde ve çıkışında mutlu ve memnun olsun istiyoruz. Sistemimiz de bu amaçla işliyor. Özdilek Eskişehir AVM’de çalışan 380 arkadaşımızın tek amacı en iyi hizmeti üretmek ve müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.