ÖZAYDEMİR, BEBKA YÖNETİM KURULUNDA

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçildi.

ÖZAYDEMİR, BEBKA YÖNETİM KURULUNDA
03 Kasım 2017 Cuma 15:01

 

BEBKA Kalkınma Ajansında Eskişehir Sanayi Odası ile Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanları dönüşümlü olarak görev almaktalar. Bu kapsamda Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu’nda 25.07.2019 tarihine kadar görev yapmak üzere Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir görevlendirilmiştir.

BEBKA; Bursa Eskişehir ve Bilecik illerinde kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyon ve işbirliğini geliştirerek kalkınmaya yön veren, yerel sorunlara yine yerel odaklı çözümler sunan, kaynakların yerinde ve etkin kullanımıyla sürdürülebilir kalkınmaya hizmet eden bir kurum olarak çalışmalarını sürdürmekte.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.