Odunpazarı tasarruf mevzusunda çok ciddi

Odunpazarı Belediyesi satın aldığı 16 adet çöp kamyonunu hizmete sundu. Kazım Kurt döneminde kiralık araç sistemine son veren belediyenin yaklaşık 200 araçlık filosu oluştu.

Odunpazarı tasarruf mevzusunda çok ciddi
06 Aralık 2019 Cuma 13:17

Odunpazarı Belediyesi araç filosuna 16 adet çöp kamyonu kattı. Araçların tanıtımında konuşan Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt, "Kendi işini kendi gören, kendi ihtiyacını kendisi üreten bir belediye olmak için mücadele ediyoruz. Hem Eskişehir’de üretilen hem de yüzde yüz yerli olan bir kamyonu tenzih etmek suretiyle de Eskişehir’deki sanayi ile işbirliği içine girmiş ve artı bir adım atmış bulunuyoruz. Bundan sonraki dönemlerde Odunpazarı Belediyesi’nde kiralık araç kalmayınca kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki beş yılın en büyük hedefi budur. Bugün başlamış olduğumuz, bir başlangıçtır. Yeni dönemde bu araçlar nedeni ile yaptığımız tasarruf bize farklı araçları ve farklı yatırımları sağlayacaktır. Bundan sonra çalışanlarımızın, sürücülerimizin kazasız belasız bir biçimde işlerini sürdürmelerini diliyorum. Onların daha dikkatli, daha özenli bir biçimde çalışmalarının bize ayrıca bir tasarruf sağlayacağını düşünüyorum" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.