NeoPlus, Vega Outlet oldu

Eskişehir’in ilk ve tek outlet alışveriş Merkezi Neoplus Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha refah bir ortamda yaşamaları için renovasyon çalışmalarına başladı. Başta ismi, logosu ve kurumsal kimliği olmak üzere kiralamadan, ortak alanlara, mimariden, çevre düzenlemesine kadar hemen her alanda kendini yenileyen Vega Outlet, baştan sona yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine hizmet vermeye hazırlanıyor.

NeoPlus, Vega Outlet oldu
25 Ekim 2018 Perşembe 13:19

Eskişehir’de bulunan NeoPlus AVM’nin Nata Holding tarafından satın alınması ve işletmesinin JLL Türkiye tarafından yapılmaya başlanması nedeniyle basın toplantısı düzenlendi.  Kentin 5 AVM’sinden biri olan NeoPlus AVM’yi Nata Holding’in 50 milyon dolarlık planlı yatırımla aldığını belirten CEO Cüneyt Kandemir, Vega Outlet ismiyle devam edecek olan AVM’ye Türkiye’nin önde gelen markalarının açılacağını kaydetti.

Yönetim ve kiralama hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen ve bir Nata Holding ve Altaş Yatırım A.Ş. projesi olan Vega Outlet Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine hesaplı alışveriş için gerekli her türlü konforsu sunarak, outlet alışveriş beklentilerini yükseltmeye devam ediyor. 

-Çehresi değişiyor-

Başta ismi, logosu ve kurumsal kimliği olmak üzere kiralamadan ortak alanlara, mimariden çevre düzenlemesine kadar hemen her alanda kendini yenileyecek olan Vega Outlet, bu çalışmaların ardından yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Birçok dünya markasının Outlet mağazalarına ev sahipliği yapan Vega Outlet, marka karmasına dahil ettiği yepyeni ulusal ve uluslar arası markalarıyla, yıl boyunca avantajlı alışveriş imkanını outlet fiyatlarla yerli ve yabancı ziyaretlerine sunmaya devam edecek. 

-6 milyon ziyaretçi-

50 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı 100’ü aşkın mağazası, 2 bin 200 araçlık otoparkıyla yılda ortalama 6 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Vega Outlet; bünyesindeki dünya markaları ve outlet fiyatlarıyla yıl boyunca yerli ve yabancı birçok turist ve yerli ziyaretçi tarafından yoğun ilgi görüyor.

-Yeni markalar-

Vega Outlet, Carrefoursa, Tekzen Yapı Market, Boynet Outlet, Mudo, Nike, Nike Factory, LocoPoco, Colins, Gratis mağazalarının yanı sıra bünyesine yeni kattığı Vakko Outlet, Toyzz Shop, Defacto, Sony, sinema, bowling, teknoloji market, kafe/ restoran alanları ile yüzlerce büyük dünya markası ve avantajlı fiyatlarıyla ziyaretçilerin gözdesi olmayı planlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tulay bozbay - 5 yıl önce
Vega alışveriş merkkezindekii yürüyen merdivenler neden ikisine yukarı çıkıyor. Birii iniş birisi çıkış olsa daha iy i olurdu. Kim düşünü iki merdiveninde çıkmış yaptı acaba