METİN GÜLER SEÇİM OFİSİ AÇTI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 7 Ekim’de yapılacak seçimler öncesi adaylığını duyurdu. Güler, bir aylık seçim çalışmalarını eski ETİ Fabrikası karşısında açılışını yaptığı seçim ofisinde gerçekleştirecek.

METİN GÜLER SEÇİM OFİSİ AÇTI
08 Eylül 2017 Cuma 21:18



“BÜTÇESİ FAZLA VEREN BİR ODA OLDUK”

 
Seçim Ofisi’nin açılışında konuşan Güler, gerçekleştirdiği hizmetlerden ve  yeni projelerden bahsetti.  Güler, ETO’nun küresel standartla yönetilen A Sınıfı Oda statüsüne geldiğini, üye memnuniyeti ve mesleki yeterlilikle ilgili kalite belgelerin alındığını söyledi.  ETO’nun artık bütçe fazlası veren bir Oda olduğunu, 123 yıllık geçmişte alınan hibe 500 bin lira iken, üç buçuk yıllık yönetimlerinde 18 milyon lira rakamına ulaştıklarını söyledi.
 
“1 YILDA 2 BİN ÜYEYE 54 MİLYON LİRALIK NEFES KREDİSİ”
 
Güler, son bir yıl için 2 bin üyeye 54 milyon liralık nefes kredisi kullandırdıklarını, kendilerine başvuran bin 500 üyenin yurtiçi fuarlara katılımını sağladıklarını, 8 kardeş oda protokolü ve 18 farklı ülke ile işbirliği anlaşması imzaladıklarını söyledi.
 
 
“SON 4 YILDA 30 BİNDEN FAZLA KİŞİYE SERTİFİKA VERDİK”
 
ETO Akademi’nin bir üniversite gibi çalıştığını söyleyen Güler, “Son 4 yılda 30 binden fazla kişiye sertifika verdik. 600 ayrı eğitim düzenledik. 500 bin adete yakın yayın üretip, üyelerimize dağıttık. Bunun yanı sıra girişimcilik eğitimleri bünyesinde 52 ayrı eğitim organize ettik. Bu eğitimlerden bin 500’e yakın katılımcıdan 303 tanesi kendi iş yerini aldığı destekle kurdu” dedi.
 
 
“ESKİŞEHİR EKONOMİSİNİN 50 YILINI PLANLADIK”
 
AB Bilgi Merkezi, ETO-Sanat ve diğer hizmetlerden de bahseden Güler, “Kent turizmi için uzun dönemli bir planlama yapıyoruz. 74 milyon lira yatırımla hayata geçireceğimiz Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek kongre ve fuarlarla Eskişehir’e ve üyelerimize yıllık 600 milyon liralık yeni bir ekonomi yaratacağız. ETO Müze, turist bilgilendirme noktaları, turist servis aracı, yılda 100 bin tane dağıtılan kent haritaları ve turizm kümelenmesi gibi adımlarla, ETO’nun ve Eskişehir ekonomisinin 50 yılını planladık” ifadelerini kullandı.



 
ETO ÜYELERİNE ‘ETO-KART’
 
Güler, ‘daha ileri’ sloganıyla, yeni dönemde yapacaklarını paylaştı.  E-Oda Projesi ile ETO’nun verdiği tüm evrakların dijital ortamda, üyenin işyerinden alabilecek hale geleceğini söyleyen Güler, “ETO-KART adı altında yeni bir projemiz var. Üyelerimizin üyelik kartlarıyla indirimler alabileceği, farklı avantajlara sahip olacağı bir sistem planladık. Bunun yanı sıra kent markası ve turizmi çalışmaları bünyesinde Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nu kurarak şimdiden yeni kongre ve fuarların hayata geçirilmesi çalışmaların başlayacağız” dedi. 
 
 
SANAYİ İHTİSAS BÖLGELERİ

Güler, yeni dönemde kuracakları “İnovasyon ve Kuluçka Merkezi” aracılığı ile gelişmekte olan yüksek katma değerli çizgi film ve animasyon sektöründe aktif olacaklarını, aynı iş kolundaki üyeler için “Sanayi İhtisas Bölgeleri” kuracaklarını, ortağı oldukları Beylikova Besi ve Sivrihisar OSB için yeni yatırımcıların gelmesi için çalışacaklarını anlattı.
 
SEKTÖR MECLİSLERİ KURULACAK
 
Sektörel konulara odaklanacak Sektör Meclisleri kuracaklarını anlatan Güler, son olarak ileri yaştaki ETO üyelerinin konforlu ve keyifli bir şekilde yaşayacakları “Yaşam Merkezi” kuracaklarını, ayrıca üyelerin ücretsiz kullanımına tahsis edilecek ve hasta naklinde kullanılacak Ambulans hizmetini devreye alacaklarını anlattı.
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELÇUK K - 7 yıl önce
Metin abi sonuna kadar arkandayız. Allah yardımcın olsun.
Avatar
Ali yüksel - 7 yıl önce
Açık ara fark atar gülen ....Metin güler başkanımız olur