Mercedes yeni model kamyonlarını Ergaz&Bluepet istasyonunda tanıttı

Mercedes Benz Eskişehir Bölge Bayii Hases Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından organize edilen etkinlikte yeni model kamyonların şoförlere yakından görüp test sürüşü yapmaları sağlandı. Program akaryakıt sektöründe emin adımlarla ilerleyen Ergaz&Bluepet’in Eskişehir’deki akaryakıt istasyonlarından Osmanlı Tesislerinde gerçekleşti.

Mercedes yeni model kamyonlarını Ergaz&Bluepet istasyonunda tanıttı
05 Haziran 2017 Pazartesi 17:37


Sürücülerin tercih ettiği bir dinlenme tesisi olan Ergaz&Bluepet’in Eskişehir’deki Osmanlı Dinlenme Tesislerinde mola veren kamyon sürücülerine bu etkinlikte hem yeni model Mercedes kamyonlarının test sürüşü yaptırıldı hem de çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren firma yetkilileri, 2017 yılı içinde birincisi Çatalca’da, ikincisi de Eskişehir’de yapılan programlarda Ergaz&Bluepet akaryakıt istasyonunda kamyon sürücülerine tanıtım yapıldığını belirtti. Yetkililer, "Yeni araçların sahada tanıtımı yapılırken sürücülere de trafik kurallarına uymaları konusunda çeşitli uyarılarda bulunuldu. Bir form dolduruyorlar, sonra yelek, mont, powerbank, anahtarlık gibi hediyeler veriliyor, daha sonra yemek ikramında bulunuldu. Etkinliğe katılan kamyon sürücüleri yeni model Mercedes kamyonları test sürüşü yaparak yenilikleri sahada görme fırsatı buldular" açıklamasında bulundu.

"Mercedes’in tesisimizi tercih etmesi gurur verici"

Ergaz&Bluepet’in Eskişehir’deki Osmanlı Dinlenme Tesisleri işletme sahibi İbrahim Şengül, “Tesislerimizde böyle etkinlikler yapılmasından gurur duyuyoruz. Tesislerimizde müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sürekli yenilik ve gelişme içindeyiz” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.