LANDE A.Ş ’nin BÜYÜK BAŞARISI

Eskişehir’de üreten LANDE A.Ş, Horizon (Ufuk) 2020 Programı çerçevesindeki Güvenli, Temiz ve Verimli Enerji Alanı’nda gerçekleştirdiği “ECO-Qube” projesi ile enerji tematik alanında bir Türk kuruluşunun koordine ettiği ilk çok ortaklı projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Proje ile Lande, yapay zeka destekli soğutma ve enerji yönetim sistemleri ile veri merkezlerinin enerji verimliliğini artırarak işletme maliyetlerinin azaltılmasını sağlayacak.

LANDE A.Ş ’nin BÜYÜK BAŞARISI
14 Mayıs 2020 Perşembe 14:05

Lande A.Ş, yenilikçi bir yaklaşımı Türkiye’den çok değerli 2 şirket ve Avrupa’nın 5 ülkesindeki 8 şirket olmak üzere toplam 10 ortağı ile geliştirecek. Diğer yandan ECO-Qube projesinin hayata geçirilmesi için Avrupa Komisyonu 3 milyon Euro destekte bulunacak.
Avrupa Birliği tarafından dünya genelinde desteklenecek olan projenin geliştirme süresi boyunca büyük emek harcayan Lande A.Ş. önemli bir destekte Tübitak Koordinatörlüğü Destekleme Programı’ndan sağladı. Avrupa Komisyonu proje değerleme kriterlerine göre 15 üzerinden 14 gibi yüksek bir puan alarak destek verilmeye değer bulunan Lande ECO-Qube projesi, Eylül 2020 ‘de başlayacak ve 3 yıl süreli olacak.
Teknoloji Geliştiren Firma
Türkiye’nin en büyük 19 inç Rack kabinet, Bilgisayar, Telekom, Network  ve Server Kabinleri -  Dolapları, DATACENTER Veri Merkezi, Soğutma Üniteleri, Harici / Dahili tip tüm cihaz kabinleri üreticisi olan LANDE A.Ş;  Eskişehir Fabrikasında üretimlerinin %75’ini 82 ülkeye ihraç edebilme kabiliyetini, kuruluşundan bu yana geçen 8 yılda ama 25 yıllık bilgi birikimi ile gerçekleştirmiş durumda.
Arge ve İnovasyon ile büyüyor
İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde firmalar ekonomik sürdürülebilirlik, büyüme ve gelişme için ulusal ve küresel anlamda rekabetçi olmak zorundadırlar. Rekabetin bu denli yüksek olduğu günümüz dünyasında firmaların rekabet gücünün arkasındaki en önemli iki öğe ise Ar-Ge ve inovasyon süreçleridir. Bu kabiliyete sahip firmalar katma değeri yüksek yeni teknolojiler ile pazarda rekabet avantajı sağlayabilirler.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.